Хороскоп за 30 септември, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за последния ден от септември според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни
Нови идеи и възможности ви очакват в работата. Фокусирайте се над тях и ще намерите креативен начин да ги реализирате. Очаква ви запознанство. В личен план някой от семейството ще се допита до вас за съвет и подкрепа. Вечерта ще се насладите на време с половинката си.

Скорпион
В понеделник вероятно ще сте стресирани. Обмисляйте всичко внимателно, преди да предприемете нещо. На работното място ще сте натоварени. Възможни са притеснения за здравни и финансови проблеми. По-късно през деня ще се отдадете на приятели, а вечерта ще бъде само за вас.

Стрелец
Понеделник ще бъде сполучлив за вас. Опитайте се да не бъдете концентрирани само в задълженията на работното си място. От време на време говорете с колегите си – опознайте ги по-добре. Прекарайте повече време със семейството си. Очаква ви интересно телефонно обаждане.

Козирог
Денят ви ще е спокоен. Възможно е някой да ви попречи да изпълните задачите. Не се ядосвайте – лесно ще се справите с проблеми. Избягвайте конфликти. Ново запознанство ще подобри настроението ви. В личен план всичко е наред. Очаква ви романтична вечер.

Водолей
В понеделник нещо ще ви попречи да изпълните намеренията си. Това не трябва да ви отчайва. Докато денят напредва, ще намерите начин да свършите работата си бързо и пълноценно. Опитайте се да намалите стреса. Ще прекарате ценно време със семейството си, което ще ви донесе успокоение.

Риби
Понеделник е добър ден да търсите начини за професионално развитие. Скромни амбиции и внимателно обмисляне ще ви помогнат. Ако позволите на страха да ви управлява, имате по-малък шанс да се доближите до успех. По-късно през деня ще имате възможност да покажете креативността си.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар