Кирил Добрев пръска цяло състояние за щерка си

Гласувайте за статията

Кирил Добрев определено не щади средства за наследниците

Кирил Добрев е изключително амбициозен баща и не щади пари за наследниците си, особено когато става въпрос за тяхното образование. Щерката на зам.-шефа на БСП тази година е в осми клас. Но не посещава държавно училище. Тя учи в частния Американски колеж в София.

Справка в официалния сайт на учебното заведение, сочи че годишната такса за ученик е в размер на 6700 евро.

Това означава, че за всички пет години, през които щерката на Кирил Добрев ще учи в престижното училище, той ще се бръкне  с цели 67 хиляди лева. Разбира се, сумата вероятно ще набъбне, тъй като таксите може да се покачат.

С решението да прати щерка си точно в Американския колеж, Добрев разгневи съпартийците си.

Те недоумяват защо той и Корнелия Нинова не си пратиха децата да учат руски, а вместо за избрали да ги обучават по американски стандарт, пише „Ретро“.

Социалистът задоволява всеки каприз на щерка си. В замяна искал от нея единствено да получава високи оценки. Той й се отплащал подобаващо със скъпи подаръци. Също като него, тя е увлечена по модните тенденции.

Такава е ситуацията и с по-големия й брат Николай. Това лято той  завърши престижен бизнес университет в Лондон и вече може да се похвали с диплома по специалността „Инвестиции и финансов риск“.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар