Валериа Войкова от „България търси талант“: Не искам да съм новата Крисия! (Вижте още)

Гласувайте за статията

Валериа Войкова обожава песните на Лара Фабиан

Валериа Войкова успя да спечели журито и публиката в „България търси талант“ с уникално изпълнение на песен на Лара Фабиан. Това накара Катето Евро да натисне златния бутон и да я прати директно на финала.

Валериа се занимава професионално с музика от 8-годишна, изявява се на много концерти и международни фестивали, където грабва призове със страхотния си глас. Тя обаче никога няма да забрави участието си в конкурса за избор на партньорка на г-н Андреев в „Шоуто на Слави“. „Там трябваше да уча много различни песни за 2-3 дни. Това беше един от периодите, в който работехме на много бързи обороти“, спомня си талантливата Валериа, пише „България днес“.

Тя се чувствала много добре да си сътрудничи с „Ку-ку бенд“ и смята, че те са уникални музиканти. От предаването й остават много приятелства. Но тя най-често поддържа контакт с Евгени Димитров-Маестрото, който й дава съвети за песни. Валериа казва, че никога не е виждала и не познава г-н Андреев.

След впечатляващото изпълнение на песента „Je t’aime“ и изявите й при Дългия някои анализатори се зачудиха дали дарованието не е новата Крисия. „Не искам да съм новата Крисия – много й се възхищавам и я харесвам. Не искам да се чувствам като нея и да преживея всичко, което тя преживя. Искам да остана себе си и да правя това, което аз искам“, казва младата певица.

Все пак, по повод успехите на Крисия, тя изтъква, че ако има нова детска „Евровизия“, със сигурност ще се запише.

Музикални формати

Досега Вал, както я наричат приятелите, не се е пробвала в музикални формати, защото повечето допускат участници над 16 г. Младата певица не бърза, защото знае, че има време за бъдещите успехи. Тя още не е на себе си след успеха си на сцената на „България търси талант“.

„Когато свърши изпълнението и публиката ми стана на крака, се почувствах на място като вкъщи, беше много уютно. Това, че хората не ме познават, а започнаха да ми ръкопляскат, беше уникално и велико. В очите на всички членове на журито започнаха да се появяват сълзи, аз се разчувствах. Когато Катето Евро ми натисна златния бутон, не можах да повярвам“, споделя емоциите си Валериа.

Валериа Войкова спечели жури и публика с изпълнението си сн. Фейсбук

Валериа Войкова спечели жури и публика с изпълнението си сн. Фейсбук

Младата певицата споделя още, че обожава Лара Фабиан и се надява някой ден да направят дует с нея. Валериа обича да пее бавни песни с послание и да разчувства публиката си с тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар