Гичка от „Игри на волята“ с нов бизнес (+ Какво разкри за личния си живот след шоуто?)

Гичка от "Игри на волята" става бизнесдама сн. Фейсбук
0

Гичка от „Игри на волята“ иска да участва в друг риалити формат

Гичка от „Игри на волята“ бе вторият участник, който напусна шоуто. В специално интервю тя разкри как се чувства след предаването и какво й предстои оттук нататък.

„Това е едно прекрасно изживяване, което ме научи и показа много неща. Радвам се, че продуцентите ми дадоха възможност да се докосна до този изключителен формат. Това е първото шоу, в което участвам и ще ми остане завинаги в сърцето“, обобщава Гичка участието си в „Игри на волята“, пише show.blitz.bg.

Тя беше част от племето „Прабългари“, но споделя, че не се чувства изкупителна жертва. „Не, защото явно е било тенденция да се номинират жени. Както виждаме, тази седмица е номинирана Роберта, за което съжалявам. Имат си стратегия и си карат по нея. Жените в това племе не бяхме с нагласа за схеми. Дори и да бях в племето на „Славяните“, едва ли щях да участвам в заговорите на жените, каквито виждаме водят в момента. Не съм такъв човек и вероятно би ми попречило при съжителство с което и да е племе. Казвам си всичко, което ми е на сърце и ако някой не ми е приятен, предпочитам да му го кажа“, категорична е Гичка.

Тя разкрива, че това е бил най-трудният момент в живота й, защото е била далеч от мъжа и семейството си. „Беше сега, когато се разделих с мъжа ми и моето семейство, макар и за две седмици. Мислех си, че мога да го преглътна и да го преживея по-лесно, но реално си беше голям стрес“, искрена е Гичка.

Бизнес

Сега тя започва свои бизнес, а вече е готова и за дете. „Още другия месец откривам собствен фитнес в Петрич за аеробика, само за жени. Надявам се да го реализирам много добре. Замислям се вече и за деца. Надявам се да имам един щастлив живот“, споделя тя.

Гичка от "Игри на волята" става бизнесдама сн. Фейсбук
Гичка от „Игри на волята“ става бизнесдама сн. Фейсбук

Гичка споделя също, че мечтае да участва в още един риалити формат. „Стига да е на същите продуценти като на „Игри на волята“… Доволна съм от отношението, представянето и от самата игра. Биха искала да участвам в „Биг Брадър“. В „Игри на волята“ исках да изпитам себе си чисто физически докъде мога да стигна. Докато в „Брадъра“ ще е интересно да изпитам психиката си“, споделя тя.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.