Саня Борисова направи неочаквани признания след „Фермата“

Саня Борисова направи неочаквани признания след „Фермата“
5 (100%) 1 vote

Саня Борисова направи неочаквани признания, след като излезе от „Фермата“

Една от големите звезди в поредния сезон на „Фермата“ – Саня Борисова отпадна, напусна формата победена от детската учителка Маргарита. Въпреки впечатляващия резултат в първия женски дуел, грациозната актриса бе победена. Тя напусна риалитито със сълзи на очи. Дни след това даде откровено интервю за „ШОУ“, пише БЛИЦ, позовавайки се на изданието.

Тя сподели, че благодарение на формата е видяла грешките и слабостите си по-ясно.

Актрисата коментира и твърденията, че полага повече грижи за външния си вид, отколкото за фермата. Тя заяви, че държи на имиджа и на здравето си и поради тази причина полага елементарни грижи за кожата на лицето си – почистване с мицеларен лосион и нанасяне на хидратиращ крем.

Относно обидите, които изтърпя във формата, тя сподели, че се опитва да не се води от чуждото мнение. Тя заяви, че Ивайло е успял да я изкара извън равновесие.

На въпроса дали „Фермата“ е най-голямото предизвикателство в живота й, Саня Борисова отговори, че е преминала много трудности. Но си дава сметка, че всичко това се е случило, за да я направи по-силна.

Относно личния си живот, актрисата сподели, че благодари за всичко, което й се е случило и се старае да се развива не само в личен, но и в професионален план и не го прави самоцелно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар