Деси Радева блести в рокля за 2 бона

Гласувайте за статията

Десислава Радева се снабди с дузина маркови дрехи за визитата им с Румен Радев в САЩ

Дни преди заминаването си за Америка, Десислава Радева била на шопинг ибиколка из скъпите бутици, намиращи се на столичната улица „Съборна“. Тяхната собственичка Илияна Алипиева е дружка на първата дама.

Разчитайки на нейна помощ, първата дама успяла да подбере различни дизайнерски тоалети за всяка важна среща в САЩ, на която придружава съпруга си.

Президентското семейство се появи консулството ни в Ню Йорк. За речта на Румен Радев имаше около 30 наши сънародници.

На срещата Деси Радева прикова вниманието на присъстващите с яркочервена рокля. Справка показва, че тоалетът е част от последната колекция на изисканата италианска марка „Макс Мара“. Неговата стойност е 1190 долара, което се равнява точно на 2106 лева.

Тоалетът е в актуалния за сезона цвят „червена чушка“. Но деколтето му определено не е подходящо за подобен род събития, побързаха да коментират модните експерти.
Досега Радева разчиташе на една от дизайнерките на английския кралски двор – Невена Николова. Но скоро стана ясно, че първата дама е прекратила отношенията си с нея. Тя отново се доверява на модните съвети на бизнес дамата Илияна Алипиева, която е нейна добра приятелка, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар