Антон Хекимян е съкрушен

Антон Хекимян е съкрушен
5 (100%) 1 vote

Антон Хекимян рухна след тази вест

Тази вест съсипа Антон Хекимян. Последната му голяма любов – колежката му Василена Гръбчева е в очакване на първородното си дете, видя HotArena.

Още при първата си поява в ефир, която съвпадна с отразяването на празниците по случай Съединението на България в Пловдив, Василена Гръбчева изненада с нехарактерна за нея широка рокля. Очевидно целта на дрехата й беше да прикрие наедрялото коремче.

От динамиката на репортажа се забеляза, че Гръбчева е поне в четвъртия месец от своята бременност. Впечатление прави, че на снимките й от лятото около нея не се виждат чаши с алкохол. Причината за това е именно бременността на репортерката.

Новината все още не е оповестена публично, но всички колеги на блондинката вече знаят за това. Мълвата стигнала и до конкурентната медия и най-вече до бившия й любим Антон Хекимян. Той се въздържа от коментар, но по всичко личи, че не му е станало приятно.

С Василена се разделиха в началото на 2018 година. Тя бързо намери негов заместник, докато той все още трудно преглъща факта, че връзката им е приключила и в живота й има нов мъж.

Блондинката се носи на крилете на любовта с доктор Асен Цеков, с когото са заедно по-малко от година, пише Хот арена, позовавайки се на “ Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар