Щерката на Румен Радев проговори за личния си живот

Щерката на Румен Радев проговори за личния си живот
5 (100%) 1 vote

Наследницата на държавния глава Румен Радев – Дарина за първи път говори открито за себе си и за личния си живот

Дарина – дъщерята на Румен Радев проговори за личния си живот. Поводът за откровената изповед на тийнейджърката е късометражно филмче за театралната трупа, от която тя е част.

От 9 клас Дарина играе в „Ле Страпонтен“ – трупата към столичното 35 СУ „Добри Войников“. Тази година тя завършва училище и след бала вече няма да е част от трупата.

Съучениците на Дарина Радева решили да направят филмче, в което да разкажат за най-хубавите им моменти заедно, които ще останат запечатани завинаги в съзнанието и сърцето.
Наследницата на президента споделя как е попаднала в трупата. Всичко започнало в парка „Гео Милев“, където Дарина подкрепила своя приятелка в идеята да си измислят своя пиеса, с която да се представят пред учителите. По този начин двете заявили желанието си да влязат в кръжока.

„Аз играх мъж, защото реших, че ми пасва повече“, споделя Дарина.
На въпроса кой е най-емоционалният й момент като част от трупата, тя изпада в дълго емоционално откровение, а очите й се пълнят със сълзи.

Развълнуваната тийндейждърка отговаря: „Моментът, в който разбрахме, че аз и Йоана (нейна съученичка) имаме възможност да играем Елена Сергеевна в Москва“.

В трупата тя е открила любовта в лицето на Камен, който е син на бившата министърка Зинеида Златанова.

„Тук открих любовта, хора. Открих страстта към театъра. В „Ле Страпонтен“ открих всичко, което ми е нужно, за да бъда щастлива“, споделя Дарина, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар