Мелания Тръмп направи комплимент на Деси Радева

Мелания Тръмп направи комплимент на Деси Радева
5 (100%) 1 vote

Мелания Тръмп похвали Деси Радева за стайлинга й

Американският държавен глава и очарователната му съпруга Мелания Тръмп дадоха прием по случай 74-ата сесия на Общото събрание на ООН. На събитието, което се проведе в Ню Йорк, присъстваха Десислава и Румен Радеви. Президентите спазиха протокола и се снимаха заедно. Деси Радева отново блесна до Мелания Тръмп.

Двете първи дами си разменили няколко любезни думи, разказаха хора от делегацията в Ню Йорк.

„Много си елегантна и красива”, гласи комплимент, отправен от съпругата на Доналд Тръмп към Деси Радева. Първата ни дама също отвърнала на милия комплимент.

Тя блесна в елегантна синя рокля с червена лента в областта на кръста. Деси Радева бе съчетала роклята с лилави. Мелания по традиция бе заложила на черна рокля до земята. И този път тя се довери на любимия си дизайнер Ралф Лорън.

Впечатление направи, че първата ни дама носи червен конец против уроки, пише HotArena.

Тя предпочете амулета пред скъпите бижута. За първи път съпругата на държавния ни глава бе забелязана с предпазното средство против зли сили на старта на благотворителната кампания по случай „Българската Коледа”, която се състоя в края на миналата година. От обкръжението й споделят, че тя не носи амулета непрекъснато, пише Хот арена, позовавайки се на “ Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар