Цеци Красимирова зачева ин витро

Гласувайте за статията

Цеци Красимирова мечтае за мъжка рожба

Цеци Красимирова иска да дари съпруга си със син.

„Искам да имам момче с моите очи и работя по въпроса чрез ин витро метод. Вярвам в медицината и това, че ще ми се получат нещата“, категорична е красавицата, която в началото на лятото мина под венчилото.

Приближени до Цеци Красимирова и нейния съпруг Майкъл Струмейтис споделят, че влюбените вече са избрали клиника в САЩ. Те са решили да се възползват от най-новите методи на репродуктивната медицина.

Родителите имат възможност да изберат ембрион или два с правилния брой хромозоми. Така шансовете за раждане на здраво бебе се увеличават значително.

„Докторите в Щатите вече правят такива технологии, разработени „да четат“ цели геноми и да селектират ембриони, които да имплантират в майката. Така има шанс освен очите, пола на бебето да се избегнат и шансовете му да развие определени заболявания като рак, сърдечни заболявания или алцхаймер“, коментира приближен до моделката, пише Хот арена, позовавайки се на „България Днес“.

Щерката на Цеци скоро ще навърши 21 години и върви по нейните стъпки в моделството. Майкъл също има дете от предишната си връзка.

Но мечтата на младоженците е да се сдобият със собствен наследник. Цеци се надява, че ще успее да дари съпруга си сън и мечтае момченцето да има нейните очи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар