Дарина Павлова продаде на турци перлата на Илия Павлов

Дарина Павлова продаде на турци перлата на Илия Павлов
5 (100%) 2 votes

Перлата в короната на Илия Павлов е собственост на турска компания

Любимият хотел на покойния собственик на „Мултигруп” – Илия Павлов, се оказа собственост на турци. Семейството на мафиота не успяло да се справи с управлението на хотела и се наложило той да бъде продаден, научи HotArena.

Става въпрос за изискания хотел „Либертас”. Там една нощувка извън сезона е на цена между 390 и 1200 лв. Комплексът е един от най-елитните в Адриатика и се слави като най-добрия в Дубровник.

Разположен е непосредствено до стария град и предлага уникална гледка към остров Мокрум.

Илия Павлов го купува и прави основен ремонт, само няколко месеца преди смъртта си. За адриатическото бижу той плаща 4,6 милиона евро през 2002 година. Инвестирани около 26 милиона евро, за да се възстанови сградата, която пострадала при бомбардировките над Дубровник в периода 1991 — 1992 година.

Съпругът на Дарина Павлова дори успява да повиши рейтинга на хотела до 5 звезди. Но скоро след това намира смъртта си. Той е имал мечта да превърне хотела в диаманта в короната си и да се сдобие с други хотели в Дубровник, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.
Но всичко се променя след смъртта му. Заради неуместно управление компанията започва да търпи големи финансови загуби. Дарина Павлова е била принудена да се раздели с „Либертас”.
Не е ясно за каква сума е осъществена продажбата, но със сигурност тя е в пъти по-висока от тази, за която е закупен и ремонтирам въпросният хотел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар