Щерката на Гала подложена на жесток тормоз

Щерката на Гала подложена на жесток тормоз
5 (100%) 1 vote

Дъщерята на водещата Гала е подложена на жесток тормоз

Чаровната Мари Будева – щерката на Гала е жертва на жесток тормоз в мрежата. Младата дама редовно търпи обиди и псувни по свой адрес, научи HotArena.

Вероятно за сегашните момчета общуването по този начин показва величие. Но за едно младо момиче ситуацията изглежда по друг начин, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес”.

Чаровната щерка на Гала неотдавна се оплака, че от известно време търпи атаките на зловреден, анонимен хейтър. Той не спира да я тормози. Освен това я засипва с неприлични думи и арогантно държание, пише Хот арена.

Това преживяват и други известни личности. Сред тях е и певицата Емануела.

Майката на Мари също се оплака преди време, че е жертва на виртуален тормоз. Мъжът, който я засипвал с предложения на личната й поща, дори открил телефонния й номер. Гала се оплака в ефир, че той постоянно й звъни и не се съобразява с часа. Водещата се обърна към него с молба да спре да я търси. Тя заяви, че никога няма да откликне на молбите му и няма да излезе с него.

По ирония на съдбата връзката й със Стефан започнала именно по този начин. Пчеларят сгрешил телефонния номер и по грешка се обадил на водещата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар