Поверително от Холивуд: Тайните на звездите, които те не искат никой да знае

Гласувайте за статията

В Холивуд тайните са най-скъпи

В Холивуд тайните струват скъпо. Но рано или късно излизат наяве. Неслучайно много от звездите дават мило и драго, никой да не научава някои пикантни разкрития за личния им живот.

Холи Бери се представяла за друг човек, за да се запознава с нови хора в мрежата. Актрисата често се подвизавала под псевдоним, а когато разкриела истината никой не й вярвал.

Лиъм Нийсън пък се срамува, че е ударил ученик преди години. Актьорът работел като учител в гимназия и веднъж изгонил ученици заради неприлично поведение. Един от тях извадил нож и Лиъм го ударил. Управата на училището обаче не счела действията му за самозащита и го уволнили.

Никълъс Кейдж платил 276 000 долара за скелет на тиранозавър. По-късно обаче трябвало да го върне, тъй като се оказал откраднат.

Хю Грант пък 4 години се преструвал на свой агент. Актьорът загубил мениджъра си и му се наложило сам да играе тази роля. И така четири години, докато в крайна сметка не го разкрили и му се наложило да си наеме все пак такъв. Той дори се представял с фалшиво име – Джеймс и се преструвал на шотландец. Водел кореспонденцията си през телефона или електронната си поща, само и само да спести пари, пише tocka.com.mk.

Но се справил доста добре.

Дани Трехо или както е по-известен – Мачете, обаче има най-мрачна история. Едва на 12 години той започва да се пристрастява към опиума и започва да краде, за да си осигурява дрога. Той прекарал 11 години в затвора за въоръжен грабеж и търговия с дрога. В свое интервю Трехо споделя, че е започнал да се дрогира още на 8 години, а на 12 вече е бил зависим и минал на опиум.

Някои звезди от Холивуд пазят наистина абсурдни тайни сн. колаж: Инстаграм

Някои звезди от Холивуд пазят наистина абсурдни тайни сн. колаж: Инстаграм

Днес той е създал център за борба със зависимостите и помага на деца, попаднали в неговото положение, които имат нужда да се изчистят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар