Майли Сайръс на ръба на анорексията след развода (Какво се случва с нея?)

Гласувайте за статията

Майли Сайръс на ръба на анорексията след развода

Майли Сайръс се оказа на гърба на анорексията. Певицата едва се държи и направо й се броят ребрата. На последните й снимки се вижда, че тя е толкова слаба, че дори нейни почитатели се притесниха.

„Какво се случва с нея?“, питат фенове певицата.

Както е известно, звездата преживява тежки моменти. Преди няколко седмици тя обяви раздялата си със съпруга си – актьора Лиъм Хемсуърт. Двамата се разделиха доста бурно и бързо. Дори самият той остана изненадан от новината, че любимата му слага край на брака им, но прие решението й.

Певицата анонсира връзката си с Кейтлин Картър, но след няколко седмици заедно те се разделиха. Майли обаче толкова се е стопила, че направо плаши почитателите си,  показват снимки в социалната мрежа „Инстаграм“.

Сега феновете се чудят дали изпълнителката не е изпаднала в депресия след развода. Майли твърдеше, че тя е най-щастливият човек на света и се разбира прекрасно с хората около себе си. „Сега най-после съм щастлива и открих какво значи да бъда себе си. Не съжалявам за нищо и не съм изневерявала никога на Лиъм. Обичам го, но имам нужда да продължа напред“, заяви тя в серия туитове в социалната мрежа, пише „Сън“.

По-късно изпълнителката демонстрира публично връзката си с Кейтлин, но явно си омръзнаха, защото се разделиха. Майли обаче не изглежда щастлива. Тя е толкова слаба, че мнозина се боят, че е на ръба на анорексията.

Майли Сайръс критично слаба сн. Инстаграм

Майли Сайръс критично слаба сн. Инстаграм

По всяка вероятност певицата вече започва да изпитва пълния шок от развода. Първите дни тя бе в компанията на Картър и на близките си. Сега обаче ще трябва да се справя с всичко напълно сама. А тя е само на 26 години и това започва да й се отразява. При това доста сериозно. Засега певицата отрича да има проблем с теглото, но е на границата на анорексията. И изглежда просто плашещо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар