Преслава: Майчинството ме промени! (Какво още сподели поп фолк изпълнителката?)

Гласувайте за статията

Преслава сбъднала всичките си мечти

Преслава сбъднала всичките си мечти. 15 години след старта на кариерата си, поп фолк изпълнителката споделя, че мечтите й не просто са реалност, а дори са надминали очакванията й.

В откровено интервю за списание „Жената днес“ Преслава не крие, че все още е работохолик, но вече има семейство и е пренаредила приоритетите си в живота. „Винаги съм имала огромното желание да пея и да изпея прекрасни песни. Хората да ги слушат с удоволствие, да си ги пеят и да ги пеят заедно с мен, когато съм на сцената.

Мисля, че получих много повече от всичко, което съм си представяла преди 15 години. Според мен една от най-силните и красиви страни на музиката е да преодоляваш ограниченията, защото те са неестествени. Музика – това е свобода, преди всичко друго“, казва Преси.

Поп фолк изпълнителката споделя, че за един изпълнител е много важно да запази свободата си като творец. Той трябва да може да експериментира, да търси, за да открие новото. „Музиката се развива и трябва да имаш свободата да направиш навреме крачки във вярната посока. А в личен план – просто трябва да намериш подходящия човек. Тогава всичко е ок“, казва Преслава.

От година поп фолк изпълнителката е майка на дъщеричка – Паола. Само преди няколко дни Преси направи пищно парти за първия рожден на малката си принцеса. Тържеството бе на тема „Мини Маус“, а предпочетените цветове бяха бяло и розово. Майка и дъщеря заложиха на красиви бели рокли и изглеждаха ослепително.

Майчинството всеки ден променя Преслава сн. Инстаграм

Майчинството всеки ден променя Преслава сн. Инстаграм

Преси не крие, че майчинството я променя с всеки изминал ден. „За мен сега животът е нов, преоткривам го. И най-важното – майчинството направи живота ми по-красив… Семейството, музиката, близките приятели, всички, които ме обичат и които идват да се забавляват с песните ми, те са моето голямо семейство и моята опора“, казва Преслава, предават от planeta.tv.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар