Светлана Гущерова: Приятелка ме предаде! (Вижте какво още разкри)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова с нов  звезден фризьор

Светлана Гущерова си има нов звезден фризьор. Цяло лято г-жа Гущерова прекара в Гърция в компанията на поп фолк изпълнителя Азис, съпруга си Християн Гущеров и фотографа Георги Малев.

Светлана сподели много кадри от почивката си и специалните фотосесии, които направи в Гърция в социалните мрежи. Оказва се, че всички те са по идея не на кого да е, а на Азис. „С Васко изкарахме едно страхотно лято. Всичките фотосесии, които направихме, са по негова идея“, разкрива Светлана пред Маги Сидерова. Като истински професионалист, Азис карал Гущерова да става още в девет часа, за да се подготви за поредната фотосесия.

Поп фолк изпълнителят, който е много близък приятел на Светлана, имал точни идея как да протече всяка една от фотосесиите й. Той не само организирал снимките, но и гримирал Гущерова. И дори й правел прическите.

За да станат снимките добри, Азис „откраднал“ един дюшек. А за последната им фотосесия със Светлана, поп фолк изпълнителят дори изкарал шеф-готвача от кухнята, за да държи чадъра на Гущерова за кадъра.

Светлана споделя още, че обича промените, що се отнася до външния й вид. „По принцип, аз винаги съм обичала да разнообразявам много с прическите си и цветовете си на косата“, казва Гущерова. Но разкрива, че за дрехите не е толкова смела и винаги трябва да има човек до нея, който да може да ги съчетава. „Откакто срещнах Хриси, мога да кажа, че той е един много добър стилист. Той разбира страшно много от мода“, похвали съпруга си Светлана, която изцяло му се доверява за визията си.

Щастие

Гущерова признава, че „сега си има всичко“ и е щастлива. „Едно дете те променя толкова много, че само да го прегърнеш и нищо друго не ти трябва“, споделя тя и допълва, че ако с Християн имат още едно детенце, ще се чувства напълно удовлетворена от живота си.

Гущерова обаче разкрива, че след като е отишла да живее в София и е започнало да се пише повече за нея в медиите, приятелките й започнали да й завиждат. Бивша нейна съученичка „от яд, от злоба, че не е на нейното място“ качила стара снимка на Светлана, за да й навреди. Гущерова обаче е категорична, че не се срамува от външния си вид преди корекциите, които е правила по себе си.

Хилядите фотосесии на Светлана Гущерова по идея на Азис сн. Инстаграм

Хилядите фотосесии на Светлана Гущерова по идея на Азис сн. Инстаграм

Светлана признава, че не е очаквала да има толкова много злоба към нея и то от хора, които са от родния й град Търговище. „Хората са озлобени. Замисляла съм се как може момичета от моя град, на моите години, да не правят нищо. Аз се прибирам в Търговище и ги виждам как изглеждат. Те изглеждат 20 години по-възрастни от мен. Затворили са се в един кръг там, в който нямат никаква реализация. В случая те не трябва да обвиняват нас, или да нападат нас, и да завиждат на нас, ами трябва да обвиняват себе си“, обяснява успялата г-жа Гущерова за бившите си приятелки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар