Аштън Къчър не издържа (Вижте как отговори на разкритията на Деми Мур за брака им)

Аштън Къчър не издържа (Вижте как отговори на разкритията на Деми Мур за брака им)
2 (40%) 1 vote

Аштън Къчър коментира разкритията на Деми Мур за брака им

Аштън Къчър коментира разкритията на Деми Мур за брака им. Автобиографичната книга на Мур „Отвътре-навън“ („Inside Out“) излезе официално в САЩ на 24 септември. Оттогава актрисата я промотира доста активно.

И докато Мур разказва без свян най-личните моменти от живота си, включително и разкритията за изневярата на бившия си съпруг Аштън Къчър и за опустошителния спонтанен аборт, който преживява в шестия месец, самият Къчър предпочете да запази мълчание.

Или поне до вторник. Тогава актьорът написа в Туитър: „Бях на път да натиска бутона за публикуване на един наистина хаплив коментар. Тогава видях сина си, дъщеря си и съпругата си и го изтрих“.

През 2015-та година Къчър се ожени за Мила Кунис, с която играят заедно в „Шеметни години“ („That 70’s Show“) от 1998-ма до 2006-та. Двойката има две деца: 4-годишната Уайът Изабел Къчър и 2-годишния Димитри Портууд Къчър.

Къчър и Мур бяха женени от 2005-та година и се разведоха през 2013-та година, като в този период бяха постоянно в обсега на таблоидите, отчасти благодарение на факта, че тя е с 15 години по-възрастна от него.

„Мисля, че сме заставени от обществото да съдим за стойността на една жена по нейната плодовитост. Например, какво би могла да предложи една по-възрастна жена?“, споделя Мур по време на интервю тази седмица в „Добро утро, Америка“. Актрисата също признава, че се е чувствала сякаш е „изгубила“ себе си, докато е била с Къчър, пише huffpost.com.

Пристрастяване

В шоуто на Елън Дедженеръс пък Деми Мур разказа как се е чувствала сякаш „се е пристрастила“ към известния си бивш и затова се е съгласила на тройки в интимния им живот, за да му „угоди“. „Не мисля, че трябва да се подразбира, че той ме е подбудил“, казва Мур пред Дедженеръс. „Той сподели нещо, което беше просто фантазия, и аз пожелах да му угодя и да бъда това, което си мислех, че иска“, признава Мур.

Аштън Къчър коментира разкритията на Деми Мур за брака им сн. Инстаграм

Аштън Къчър коментира разкритията на Деми Мур за брака им сн. Инстаграм

По отношение на раздялата на двойката, Мур разказва в „Добро утро, Америка“, че е открила за изневерите на Къчър, когато е получила сигнал от Гугъл. Тя му изпратила сигнала и го попитала дали е истина. Той „веднага си признал“. „И мисля, че отговорът ми беше: “ Майтапиш ли се с мен?!“, добавя Мур през смях, предават от edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар