Бившата на Хекимян показа бременно коремче (Снимка)

Гласувайте за статията

Василена Гръбчева крие набъбнало коремче с широко дрехи

Бившата на Антон Хекимян – репортерката от Нова тв Василена Гръбчева, която е в начална бременност изживява първите трепети на майчинството. Тя разбрала, че чака дете през лятото, но останала на работа за новия сезон.

Красавицата се появи в ефир за първи път по време на честванията по случай Съединението на България. Василена бе с широка рокля и под нея си личеше бременното й коремче. Репортажът на блондинката бе доста динамичен и под зелената й рокля не типично широка за нея ясно се видя, че е поне в четвъртия месец.

Снимка: Ретро

Последната голяма любов на Тони все още не е обявила официално благата вест. Но от снимките, които публикуваше през лятото се вижда как само пред нея няма чаша с алкохол като на останалите в компанията. А причината е повече от ясна – деликатното й положение на бъдеща мама.

Всички колеги на изящната блондинка разбрали, че в телевизията им ще проплаче ново бебе. Мълвата бързо се понесла и стигнала до конкурентната им медия, където работи бившето гадже на журналистката. Водещият на сутрешния блок на бТВ все още не е коментирал новината, но говорят, че никак не му станало приятно когато разбрал.

Двамата се разделиха тихо и мирно в началото на миналата година, но Хекимян не може да проумее как толкова бързо му намери заместник.

Красавицата очаква първа рожба от младия доктор Асен Цеков. Още от началото на връзката им Гръбчева заживяла с него в къщата му.

А Тони Хекимян продължава да търпи несполуки в личен план и живее сам без любима до себе си вече почти две години, предават от retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар