Меган Маркъл и Хари разкриха прякора на Арчи (Вижте как го наричат)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл и Хари споделиха, че синът им е голям почитател на дамите

Меган Маркъл и принц Хари от два дни са в Африка. Там те ще останат 10 дни. С тях е и малкия им син Арчи, който е едва на 4 месеца. Ако случайно сте пропуснали, ние ще ви напомним, че вчера Арчи направи своя африкански дебют по време на Кралксия тур на майка му и баща му – принц Хари и херцогиня Меган.

Малкото съкровище веднага спечели сърцата на хората там с бебешките си бузки, усмивката си и огромната прилика с баща си. Арчи е точно копие на баща си принц Хари и снимки от детството на принца го доказват.

Снимките на малкия Арчи с родителите му напомниха на мнозина за определени снимки на принцеса Даяна, държаща малкия принц Хари по време на Кралския й тур в Италия през 1985-та година. Тогава Хари е на осем месеца, малко по-голям от Арчи, но все пак приликата между баща и син е очевидна и няма как да бъде отречена.

Арчи, разбира се, прилича много и на майка си. Той е наследил очите й. А херцогинята издаде още едно сладко разкритие за първия си наследник. Меган бе чута няколко пъти да нарича Арчи „Bubba“ („Бъба“). Оказва се, че това е прякорът на бебето.

Меган Маркъл и Хари разкриха как наричат Арчи сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган Маркъл и Хари разкриха как наричат Арчи сн. Инстаграм/ sussexroyal

Херцогът и херцогинята на Съсекс споделиха още, че Арчи вече се усмихва съвсем съзнателно. 4-месечният им наследник е голям почитател на дамите и определено умее да флиртува, споделят още Меган и Хари за него, пише edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар