Деси Радева с рокля за два бона в САЩ (Вижте какво още е сложила в куфара си първата дама)

Гласувайте за статията

Деси Радева на шопинг тур преди заминаването

Деси Радева препълнила куфарите си с маркови дрехи за посещението им с Румен Радев в Америка. Дни преди да заминат за Щатите президентската съпруга била на шопинг тур из скъпите бутици на столичната улица „Съборна“, чиято съдържателка Илияна Алипиева е нейна лична приятелка.

С нейна помощ първата дама успяла да подбере тоалет за всяка важна среща, на която придружава съпруга си по време на престоя им там. Още при първата поява на президентското семейство в консулството в Ню Йорк, където за речта на Радев се бяха събрали около 3-ина наши сънародници, Деси Радева прикова вниманието с яркочервена рокля. Справка показва, че тоалетът е част от последната колекция на изисканата италианска марка „Макс Мара“. В момента той се продава в техните бутици из цял свят на цена от 1190 долара или 2106 лева.

Макар да е в актуалния за сезона цвят „червена чушка“, деколтето на роклята бе прекалено крещящо и изрязано за подобен род официално събитие, изкоментираха модни експерти.

Досега първата дама разчиташе за стила си, когато става дума за визити извън България, на услугите на една от дизайнерките на английския кралски двор Невена Николова. Неотдавна обаче Деси прекратила както служебните, така и личните си отношения с доскорошната си фаворитка. Сега първата дама отново се доверява на модните съвети на бизнес дамата Илияна Алипиева, пише „Ретро“.

Тоалети

Припомняме, че тя се погрижи за тоалетите на Радева и за миналогодишното им посещение с държавния глава в Щатите. Там в рамките на по-малко от седмица Деси дефилира с рокли на обща стойност над 5 хиляди лева. Алипиева беше и човекът, който предреши първата дама в къса младежка синя рокля за срещата й с Бриджит Макрон в Балчик преди две лета. Роклята бе дело на Долче и Габана.

Деси Радева на шопинг тур из скъпите на столицата преди заминаването за Америка сн. hotarena.net

Деси Радева на шопинг тур из скъпите на столицата преди заминаването за Америка сн. hotarena.net

След като стана ясно, че тоалетът струва колосалните 1450 евро, Десислава се оправда, че просто го е взела под наем. Запознати обаче издават, че това било частен случай. Тя най-редовно попълвала гардероба си именно с  дизайнерски дрехи от същия ранг, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар