Коко Каменаров и Радина Червенова с нов бизнес (Вижте какъв)

Гласувайте за статията

Коко Каменаров с нова фирма, идеята за новото начинание е на съпругата му

Коко Каменаров и Радина Червенова са започнали нов семеен бизнес. След като и двамата бяха отстранени от БНТ в рамките на няколко месеца, те са решили да основат своя фирма. „Малката компания“ ЕООД се води на името на Каменаров и е основана на 26-ти юли тази година.

По същото време Коко вече беше отстранен от директорския пост в БНТ след присъда за шофиране в нетрезво състояние. Офисът на новата фирма на Каменаров и Червенова се намира в София, в близост до „Майчин дом“.

Капиталът на фирмата е едва 500 лева, а дейността, с която ще се занимава, е медийни консултации, реклама и софтуер. Според запознати идеята за новия семеен бизнес е на съпругата на Каменаров и най-вероятно тя ще му се посвети изцяло, след като стана ясно, че и тя е отстранена от телевизията.

Години наред Радина Червенова беше лицето на централната емисия новини „По света и у нас“. В последните две години обаче изявите й на малкия екран се разредиха драстично заради коварно заболяване, което тя успя да пребори, пише „Ретро“. Бившата водеща на „По света и у нас“ пребори рака.

След като стана ясно, че всичко със здравето й вече е наред, зрителите нямаха търпение да я видят отново на екран. Тя обаче изненадващо подаде оставка малко преди да навърши пенсионна възраст. Според запознати в решението на Червенова да напусне телевизията пръст има новият директор на БНТ Емил Кошлуков.

Коко Каменаров и Радина Червенова с нов семеен бизнес сн. hotarena.net

Коко Каменаров и Радина Червенова с нов семеен бизнес сн. hotarena.net

Засега тя не разкрива подробности за новия си бизнес, който започват с Коко Каменаров, но е категорична, че няма да се присъедини към друга медия. Известно е само, че фирмата на семейството ще се занимава с медийни консултации, реклама и софтуер, а за нея най-вероятно ще отговаря Радина, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар