Разби й сърцето! Брадли Купър отказал годеж на Лейди Гага (Всичко за драмата)

Разби й сърцето! Брадли Купър отказал годеж на Лейди Гага (Всичко за драмата)
5 (100%) 1 vote

Актьорът гласял годеж с певицата, в последния момент се отказал

Въпреки, че клюките за Брадли Купър и Лейди Гага затихват западните медии продължават да обсъждат тяхната връзка.

Холивудската певица винаги е твърдяла, че няма чувства към екранния си съпруг. Но май е премълчала доста неща и не е била честна до край.

Снимка: Инстаграм

Според изданието Life & Style връзката межди Лейди Гага и Купър е била много сериозна и те решили дори да стигнат до брак. В последния момент обаче актьорът бил раздвоен и се отказал. Отказът му шокирал певицата и тя останала с разбито сърце.

Източник на изданието разкрива, че двамата наистина са били двойка. Певицата се влюбила в партньора си до уши. Тя смятала, че  е „Единственият“ мъж за нея и се надявала и той да мисли така. След раздялата му с Ирина актьорът смятал да избере годежен пръстен за любимата си. Но после се изплашил от сериозността на отношенията им и прекратил срещите си с нея. Да си припомним, че и на Шейк Брадли обещаваше брак, но за четирите години докато бе с нея това не се случи.

Влюбената Лейди Гага била съсипана и даже се опитала да предизвика ревността му появявайки се публично с звукорежисьора, с когото демонстрира близки отношения. Брадли Купър така и не реагира на това, предават от segodnya.ua.

Може наистина да се окаже, че единствената жена, на която държи това е майка му Глория Кампано и тя ръководи личния му живот.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар