Мъжът на Славена Вътова дори не я поглежда

Гласувайте за статията
Милионерът Юлиян Цолов изглежда напълно отегчен от бившата Мис България 2006 Славена Вътова

Мъжът на Славена Вътова дори на я поглежда – издават пред „Уикенд“ познати на семейството. Милионерът Юлиян Цолов изглеждал отегчен до смърт от своята красива половинка. Вместо да се занимава с нея, той често търсел други неща, с които да разнообразява сивото си ежедневие – отбелязва изданието.

Съседи на все още младото семейство Цолови разказаха, че било истинска рядкост да видиш Мис България да разговаря със своя мъж. Двамата обикновено ходели по улицата мълчаливо, като най-често той вървял няколко крачки встрани или пред Славена, без дори да се оглежда дали тя е наблизо. Вътова или се занимавала с двете им дъщери, ако момичетата са излезли с тях, или говорела по телефона, или се оглеждала безцелно във витрините на магазините и заведенията, край които минавали. Рядко ги виждат да се прегръщат или целуват на публично място, освен ако не ги снимат, макар че са женени едва от 4 години.

Цолов въобще не отразява Вътова

„Той не ѝ обръща никакво внимание, въобще не я отразява. Все едно не е с нея“ – коментират познати на семейството. Според тях единственото нещо, което Цолов цени в своята съпруга, е, че му е родила две хубави и здрави деца.
„Ако не беше забременяла, той сигурно никога нямаше да се ожени за Славена“ – смятат съседите. И припомнят, че бракът е сключен при напреднала бременност на булката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар