Вече е ясно кога ще тръгне телевизията на Слави Трифонов

Вече е ясно кога ще тръгне телевизията на Слави Трифонов
4 (80%) 1 vote

В социалните мрежи вече вървят негативни коментари за проекта

Слави Трифонов вече събира екип за телевизията си, след като стана ясно откога тръгва тя.

Запознати издават, че телевизията на Слави Трифонов ще тръгне след изборите за местна власт, пише TrafficNews.

Шоуменът вече събира екип, в който кани известни журналисти. Сред водещите на програми със сигурност ще е и Милен Цветков. Острият му език е допаднал на Слави Трифонов и той вече е част от екипа му, съобщиха запознати с проекта.

Слави Трифонов

В социалните мрежи вече вървят негативни коментари за проекта

Очаква се Цветков да води авторско предаване, в което, както обикновено, се работи по неговите лични стандарти. В медийните среди се говори, че Миролюба Бенатова и Генка Шикерова също ще бъдат поканени от Слави Трифонов в телевизията му.

Припомняме, че на 31 юли в последното издание на “Шоуто на Слави” Трифонов сам обяви, че след 15 септември ще тръгне новият му телевизионен проект, наречен “Седем осми”. Малко по-късно публикува и учредителна декларация, според която на 5 октомври ще бъде създадена партията му “Няма такава държава”.

Социологическата агенция „Алфа Рисърч“ пък отреди над 8 на сто подкрепа за формацията на Слави Трифонов в своето последно проучване. Засега не е ясно как точно ще се реализира телевизионният проект на Трифонов.

Още в самото начало след обявяването му се чу слух, че той ще купува „Евроком”, който обаче все още не е потвърден. Мнозина са на мнение, че целта на проекта е да отпуши клапата на общественото недоволство, като се даде възможност на хората да гледат и слушат това, което искат.

И затова на Слави Трифонов са му необходими известни лица, които минават за бунтари в общественото пространство. Още отсега обаче в социалните мрежи вървят коментари, че политическият и медиен проект на Трифонов може да се окажат част от сценарий, в който той е само изпълнител, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар