Страшна гавра с Лили Иванова

Гласувайте за статията

Този път преминаха всякакви граници

Естрадната прима Лили Иванова стана обект на страшна гавра за пореден път.

Вероятно сте забелязали, че напоследък няма сезон на роден музикален формат, в който Лили Иванова да не бъде имитирана поне веднъж .

Лили Иванова

Този път преминаха всякакви граници

В последния сезон на „Като две капки вода“ преди няколко месеца удобно в кожата на голямата певица се намести Милко Калайджиев.
И щеше да бъде допустимо, ако превъплъщението на фолкпевеца бе останало само в рамките на шоуто. Тъй като то излезе извън пределите му обаче, вече спокойно можем да говорим за откровено неуважение към таланта на голямата певица.

Наскоро Милко Калайджиев отново се премени с руса перука, черна рокля и високи токчета. Причината за това бе покана от Димитър Рачков да участва в представлението му в Стара Загора.
Вместо с дежурните аплодисменти и одобрителни погледи обаче, проявата на фолкпевеца, който изпя един от емблематичните хитове на Лили Иванова – „Стари мой приятелю“, бе изтълкувана като подигравка от голяма част от публиката в залата.

Нищо че след изпълнението на приятеля си, Димитър Рачков го поздрави подобаващо, някои зрители хвърлиха голяма доза отрицание!
Очаквано часове след това социалните мрежи прегряха от възмутителни коментари по адрес и на Милко Калайджиев, и на Димитър Рачков, пише show.blitz.bg.

Лили Иванова Лили Иванова

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар