Нещо страшно се случи с рапъра Вензи Преглеждания: 1323

0
Оценете този post

Страницата е хакната през бизнес акаунта

Едва ли рапърът Вензи е предполагал, че някога ще преживее такъв кошмар.

Запознати издават, че преди броени дни Вензи е станал жертва на хакерска атака. Виетнамски хакери са хакнали официалната му страница в социалната мрежа Фейсбук.

Вензи
Страницата е хакната през бизнес акаунта

В момента страницата е невидима за България, локацията й е Виетнам и от нея се продават слънчеви очила. „Пускат лайв видеа и продават очила на търг. Сменили са локацията й и в момента не може да се види в България. Появява се през няколко дена само за час-два и пак изчезва“, разказва за перипетиите си изпълнителят.

„Страницата е хакната през бизнес акаунта, не са ми разбили имейла“, допълва той. Певецът е взел всички необходими мерки, за да си я върне и вече се е консултирал с адвокат. Рапърът посочва: „Получих имейл от Фейсбук с искане на една камара документи, за да докажа, че страницата е моя и е хакната. Сега ги събирам, за да си я върна“, пише „Телеграф“.

Той се притеснява и от факта, че в страницата му фигурират и личните му данни – от кредитни карти за реклами. „Там ми е целият живот от 7 години насам“, притеснен е Вензи.

Той знае, че много от колегите му са с хаквани Инстаграм профили, но за Фейсбук се изненадал. Засега хакерите не са се свързвали с него с искане за откуп, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.