Рафи Бохосян стана троен: Какво се случва с него?! (виж тук)

Гласувайте за статията

Рафи Бохосян се утрои, надебеля много!

С днешна дата няма и следа от малкия чаровник Рафи Бохосян, който през далечната 2011 година спечели музикалното риалити „Х Фактор“.

Рафи Бохосян

Рафи Бохосян напълня неимоверно

Певецът е драстично напълнял и заприличал на буре. Това ясно се вижда от последните му снимки, свързани с публична изява. Какво се случва с 26-годишният бургазлия с арменски корени, питат се почитателите му.

Факт е, че през последните години музикалната кариера на фаворита от „Х Фактор“ меко казано куца. Младокът не е изкарвал хитово парче. А откакто нещата не му вървят, вероятно на стресова основа се охрани до неузнаваемост, констатират в музикалните среди.

В социалните мрежи Рафи Бохосян умело се опитва да прикрие наедрялото си тяло. Подобно на Андреа и той се доверява на фотошопа, за да прикрие някое и друго килце.

Истината обаче лъсна, когато нахлузи бяла тениска по повод кампания насърчаваща младите хора да четат. За ниския си ръст тези килограми са му доста в повече, категорични са потребители в мрежата.

Иначе Рафи не е споделял дали още е с приятелката си, или двамата са се разделили. Знаем, че той откри любовта преди няколко години и се кълнеше, че това е момичето за него. Ако връзката им е приключила обаче, разковничето може и да е в това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар