Слави Трифонов събра екип от журналисти-бунтари (Вижте кога ще се появи в ефир)

Гласувайте за статията

Дългия прави телевизия, която ще тръгне в ефир след местните избори

Слави Трифонов вече е поканил известни журналисти за новия си проект. Телевизията, която ще прави Гологлавия шоумен ще разчита на водещи, сред които се оказва и Милен Цветков.

Снимка: Блиц

Трифонов харесвал острия и пиперлив език на журналиста и се говори, че Цветков вече е един от екипа му. Според слуховете той ще има собствено авторско предаване, което ще бъде създадено по неговите авторски стандарти.

Из медийното пространство още се твърди, че освен Милен Слави ще покани Генка Шикерова и Миролюба Бенатова да станат част от новата му телевизия, предават от blitz.bg, позовавайки се информация от TrafficNews.
Да припомним, че на 31 юли Трифонов обяви, че в средата на септември ще стартира проекта му „Седем осми”. Не пропусна и да публикува учредителната декларация на новата си партия, която ще създаде на пети октомври. А според последните проучвания на агенцията за социологически проучвания „Алфа Ресърч” новата формация ще получи подкрепа от 8 процента.

Все още остава загадка как Дългия ще реализира новия проект. Според слуховете той щял да купува „Евроком”. Но още няма официално потвърждение.

Мнозина смятат, че основната цел на Слави била да даде воля на общественото недоволство.

Така зрителите ще могат гледат това, което искат. Затова подбирал журналисти, които са най-големите бунтари сред известните лица на родния ефир.

В социалната мрежа обаче се коментира, че медийния и политически проект на Трифонов по-скоро е част от някакъв сценарий. А шоуменът е само негов изпълнител.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар