Димитър Рачков извъртя супер далавера

Гласувайте за статията

Комикът не почерпил дори и с по бонбон за празника си

Известният комик Димитър Рачков извъртя супер далавера навръх рождения си ден.

На 15 септември Димитър Рачков навърши 47 години, но вместо да харчи пари, за да почерпи близките си в някой скъпарски ресторант, той осребри празника си по най-добрия начин.

Навръх рождения си ден, водещият на „Маскираният певец“ бе насрочил представление на авторския си моноспектакъл „Забраненото шоу на Рачков“ в Летния театър на Пловдив.

Съоръжението, разположено в основата на Бунарджика, второто по височина от шестте тепета, е с капацитет от 2000 седящи места. Толкова на брой пловдивчани извадиха от портфейлите между 30 и 50 лв., за да гледат скечовете на Димитър Рачков.

Димитър Рачков

Комикът не почерпил дори и с по бонбон за празника си

Ако вземем средна цена от 40 лв., простата сметката показва, че приходите от културното мероприятие са около 80 хил. лв. Като, разбира се, не цялата сума отива за Рачков. Дори и след дежурните разходи за наем на театъра, технически екип и хонорари – да предположим около 10 бона, за два часа рожденикът е изкарал 320 минимални пенсии.

Или колкото, например, да си извади кеш, за да си купи последния модел C-класа на „Мерцедес“. Видео, качено на страницата на Димитър Рачков във „Фейсбук“, показа, че в края на представлението на сцената е била изнесена торта за рожденика.

Естествено, въпреки щедростта на публиката, сладкишът е бил само за екипа на комика.
Рачков се обърнал към публиката с думите:
„От тук нататък рожден ден с по-малко от 2000 души няма да правя. Това ще е един от най-запомнящите се рождени дни в моя живот“.

Нищо чудно другата година да покани 5000 души в Зала 1 на НДК. Но не за да ги почерпи за рождения си ден, а за да го почерпят те с по билетче от 80 кинта, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар