Шамаросаната Елизабет Илчева разгорещи Фермата! (виж тук)

Гласувайте за статията

Елизабет Илчева разпали страстите във Фермата!

Английската възпитаничка Елизабет Илчева, която миналата седмица във „Фермата“ стана жертва на физическо насилие от съотборника си Иван Милин, се окопити след изгонването на агресора от шоуто.

Елизабет Илчева

Шамаросаната Елизабет Илчева се окопити от Милин

И започна да проявява съвсем нови способности, преобразявайки обора на чорбаджиите в декор на комедия с еротични елементи.

Брюнетката, която влезе в шоуто със заявката да се свърже с корените си и да разучи народопсихологията на българина, бе избрана за ратай от фермера на седмицата Мариана Маринова.

Организаторката на конкурси за красота дипломатично я комбинира със софтуерния милионер Митко Караиванов.

Илчева скочи в сандък от реквизита и бе готова да го превърне в легло. Което да я изолира от най-големия й враг – миризмата на овцете, пише Монитор.

„Гледай, тук даже пилон има!“, завъртя се похотливо край една от гредите Бети. А Митко я подкачи: Внимавай да не паднеш при пръча!

Журналистът-патриот Ивайло Шопски, който с авторитарния си характер успя да докара Бети до истерия в началото на шоуто заради неизпълнена задача, видимо се забавляваше с адаптацията на британската дива към българската слама.

„Супер забавен ратай е Бети, с нейния начин на изказ и реакции!“, доволно отсече той. Слушайки еуфоричната смес от българо-английски на съотборничката си.

Илчева спечели респекта му и със стоицизма, с които започна да дои овцете, а след това и да почиства екскрементите им.

На няколко пъти тя бе пред припадък, захвърляше лопатата. И притичваше към багажа си, за да си направи защитна маска, напоена с етерични масла.

Въпреки дискомфорта и сълзите, Илчева не позволи на друг да поеме тежестта по работата й с жив

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар