Любо Нейков хвърли 10 бона за…

Гласувайте за статията

Двете със съпругата му живеят като истински принцеси

По всичко личи, че известният продуцент и актьор Любо Нейков не пести пари, когато става въпрос за семейството му.

Запознати издават, че Любо Нейков се грижи за съпругата и дъщеря си като за принцеси. Комикът се раздава с особена щедрост за семейството и не пести нито стотинка. Единствената му наследница получава най-доброто от живота във всички аспекти.

Любо Нейков

Двете със съпругата му живеят като истински принцеси

8-годишната Ана, която от тази есен е третокласничка, учи в едно най-скъпите школа у нас. Към момента дъщерята на актьора и продуцент е възпитаничка на столичния френски лицей „Виктор Юго“. Училището има отлична слава, но образованието там не е достъпно за повечето български деца.

Обучението в лицея е изцяло платено. Справка с новия ценоразпис показва, че само за 1 учебна година Любо Нейков и останалите родители, пратили децата си там, плащат по 10 хиляди лева. Сумата, стигаща за отлична кола втора ръка, се внася на 3 пъти. В нея обаче не са включени допълнителните разходи от рода на кръжоци, зелени училища и извънкласни занимания. Отделно се заплащат и всички изпити.

Ако щерката на Любо реши да остане до 12 клас във френския лицей, баща й ще е вложил 120 хиляди в образованието й, което обикновените български деца получават напълно безплатно. Припомняме, че преди Ана да тръгне в първи клас, тя посещаваше и забавачницата на „Виктор Юго“. Таксата за нея не е много по-ниска от училищната и се равнява на 9410 лева.

В престижното школо наследницата на актьора дружи с наследниците на родния и чуждестранен бизнес елит, както и на дипломати и политици.
Всички предмети изучавала на френски език, затова вкъщи често бъркала думичките. За да няма никакви тревоги, личен шофьор карал дъщерята на Нейков всеки ден до училище.

Понякога в джипа се возела и майка й Гинка. Татко й съвсем нямал време да я изпраща до училищния праг. Той е ангажиран почти денонощно с тв проектите, които снимат със съдружника му Евтим Милошев, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар