Щерката на Цветан Цветанов влезе в… (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Очевидно Василена си пада по лъскавия начин на живот

Средната дъщеря на бившата дясна ръка на Бойко Борисов – Цветан Цветанов, направи първите си стъпки в светския живот.

16-годишната ученичка Василена често споделя компанията на младите музикални звезди. Наследничката на бившия втори в ГЕРБ е сред ВИП гостите на големите поп концерти. Тя дори има възможността да прекарва време зад сцената редом с идолите си.

Цветан Цветанов

Очевидно Василена си пада по лъскавия начин на живот

В компанията на щерката на Цветан Цветанов – Василена, са небеизвестните рапъри Павел и Венци Венц, гласовитата Михаела Маринова, звездите от група „Скандау“ и други лица от поп сцената. От снимките в социалните мрежи на средната щерка на политика се вижда, че тя има отношение към бляскавия живот. Не само се облича в крак с последните модни тенденции, а и посещава най-актуалните сред младежката аудитория софийски заведения.

Преди 3 месеца стана ясно, че девойката е завела и кандидат-зет на баща си. Василена демонстрира по снимките близост с избраника си Ростислав, с когото учели в едно и също училище. Именно там пламнали искрите между тях. Двамата не се притесняват да афишират връзката си. Очевидно Цветанов и жена му Деси имат доверие на щерка си, тъй като тя не крие, че посещава нощни заведения, естествено, придружавана от своя любим.

По-голямата сестра на Василена – Гергана, е далеч по-дискретна по отношение на личния си живот. За нея се знае, че работи в Световната банка в Ню Йорк, където е анализатор. Там тя получава изключително висока заплата и бързо расте в йерархията, като наскоро се похвали, че вече пише и научни статии.

Най-малката дъщеря на Цветан Цветанов – София, е все още само на 8 години. За нея всекидневието се изразява в учене, игри и споделено време с родителите й. Наскоро бившият вътрешен министър дори изрази съжаление, че с жена му не са успели да вземат София на фестивала на народната носия в Жеравна, който фамилията посещава всяка година, пише retro.bg.

Цветан Цветанов Цветан Цветанов

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар