Жоро Бирмата предупреждаван от баща си да не се занимава с фолкаджийки

Гласувайте за статията

Евлоги предупреждавал от години сина си Жоро Бирмата да не се занимава с фолк певици

Според данни от разследването босът на нелегалните фабрики за цигари е бил Евлоги Станоев – Голямата Бирма, който включил и синовете си Антон и Георги в схемата – пише в. „Уикенд“. Впоследствие обаче между Евлоги и по-малкия му син Георги избухнал конфликт, свързан със светските изяви на наследника му – отбелязва изданието.

„Голямата Бирма се изпокара с Жоро заради парадирането му с луксозни возила и връзките му с фолк певиците Преслава и Алисия, които насочиха прожекторите към фамилията. Именно заради Георги стартира разследването, оказа се, че малкият на своя глава е продал „Бентли“, предоставено му за временно ползване от съдружника на татко му Йордан Георгиев. След като цигарените фабрики бяха ударени, Жоро Бирмата влезе в конфликт и с брат си Антон“ – твърди седмичникът.

Според мълвата, която се носи в ъндърграунда, Евлоги Станоев влязъл отново в бизнеса с цигари, но като нелегален производител, преди 3-4 години. Първородният му син Антон, който е с висше икономическо образование, пък имал задача да препира парите от незаконния бизнес. Най-популярният от фамилията – Жоро Бирмата, се занимавал с дистрибуцията на папиросите.
Георги Станоев бе задържан в средата на септември в Дубай, след като бе издирван с бюлетина на Интерпол.

Жоро Бирмата имаше връзка с Алисия

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар