Нещо страшно се случва със Силвия Кацарова

Гласувайте за статията

Налага се да се подложи на много тежка операция

От близкото обкръжение на Силвия Кацарова издават, че с естрадната легенда напоследък се случва нещо страшно.

Според твърденията в най-скоро време тя ще легне под ножа за енти път. Този път обаче не от суета, а заради проблеми с лявата става на крака й. Очаквала я също толкова сложна операция, през каквато преди по-малко от месец премина и Стефан Данаилов. Той се подложи на интервенцията, след като падна на мокрия под в апартамента си в Приморско.

Силвия Кацарова

Налага се да се подложи на много тежка операция

Изпълнителката на „Топъл дъжд“ вече има опит в този род интервенции, тъй като още преди време претърпя смяна на дясна става. Операцията обаче не бе дотам успешна и се наложи да бъде преповторена от друг лекарски екип във втора болница. Първите хирурзи я бяха оставили почти саката и единият ѝ крайник бе чувствително по-къс от другия.

Още тогава специалистите уверили Силвия, че рано или късно ще се наложи да се подложи на същата процедура и за левия си крак. Тя обаче толкова се уплашила от ада, през който преминала, че решила да отлага, докато е възможно.

Болките, които ежедневно я тормозели напоследък, все повече я карали да се замисли за операция. Все пак Силвия Кацарова открила начин да смекчи страданията и да бъде адекватна пред феновете си по концерти, инвестирайки в скъп апарат.

Биорезонансния уред, струващ 1000 лева, певицата видяла от свой приятел, който ѝ дал да го пробва, уверявайки я, че ще почувства по-добре. Така и станало и Силвия незабавно си го купила, а сега го носела в дамската си чанта, редом с парфюмите и червилата.

Кацарова е сред най-суетните ни естрадни звезди и трудно преглътнала забраната на докторите да ходи на високи токчета. Тя е сред миньончета в хайлайфа и ефектните обувки години наред ѝ създавали самочувствие. Въпреки възрастта и болежките певицата доказа, че не е загърбила суетата. В началото на годината тя се сдоби с нов нос, подлагайки се на естетическа корекция при пластичен хирург, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар