Анджелина Джоли лишава Брад от родителски права (Всичко за скандала)

0

Вместо да стоплят отношенията си бившите съпрузи пак са в раздор

Скоро се появиха слухове, че Анджелина Джоли и Брад Пит са стоплили отношенията си, за да отгледат заедно шестте си деца. Дори не ставаше дума само за помирение в името на децата, а да се съберат отново.

Близки до бившите съпрузи издадоха,че актьорите все още не са изстинали един към друг, въпреки многобройните си проблеми.

Анджи и Брад направиха няколко важни стъпки един към друг и по всичко личеше, че в близко бъдеще в семейството всичко, че върви по мед и масло. В действителност обаче положението се оказа много по-сложно.

Анджелина Джоли с децата

44-годишната холивудска звезда макар да е много заета със снимките на филма „Марвел” намира време да се меси в личния живот на бившия си съпруг. Тя е бясна на Брад, че се е сближил с фамилията Кардашиян. Които непрекъснато са забъркани в скандали както и факта, че подкрепят политиката на Доналд Тръмп. Освен това имат силно влияние на младите хора до 25 години.

Джоли смята, че децата могат да попаднат под негативното влияние на скандалното семейство. И донякъде може да е права. Скоро бившият й съпруг бе в компанията на Кание Уест като присъства на една от неделните меси, които рапърът води. Пит дори обяви публично, че много го харесва, предават от akcenty.com.ua.

Джоли се тревожи, че страстта към религията на някой от съпрузите е провалила не едно или две холивудски семейства. Така, че ако Брад иска да се вижда с децата си ще трябва да се съобрази с ултиматума, който му постави майка им – да се дистанцира от Кардашиян и да скъса с тях.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.