Какво се случва със сина на Маги Халваджиян?

Гласувайте за статията

Ще отнеме поне половин година, докато се възстанови

По всичко личи, че синът на Маги Халваджиян – Бебо Халваджиян, ще премине през деветте кръга на ада след жестоката катастрофа, която претърпя преди седмици с мотора си.

В момента единият крак на Бебо, който след мелето бил на пихтия, се крепи с цели 5 пирона. Те са му поставени при изключително сложна операция. По-тежко от операцията обаче щяло да бъде самото възстановяване. Лекарите смятат, че ще отнеме до половин година време.

Маги Халваджиян

Ще отнеме поне половин година, докато се възстанови

За момента синът на Маги Халваджиян, който работи като оператор в неговите продукции, бил прикован за леглото. Той прави минимални опити да се раздвижва с помощта на рехабилитатори.

Опасността от усложнения обаче не е преминала изцяло, защото не се знае дали крайникът му няма да атрофира. За него грижи полагат цялата фамилия Халваджиян. Най-травмирана от случката е майка му – Кремена. Именно тя била тази, която пристигнала първа на мястото на инцидента и видяла размазаното му на асфалта тяло.

Възстановяването ще продължи доста дълго време

7 дни след инцидента самият Бебо реши да сподели какво е преживял, описвайки пътното меле с подробности. „1 секунда невнимание, която може да промени живота ти. 1 секунда, която води до катастрофа, тежка фрактура, дълга операция, 7 дни лежане в болница и кой знае още колко месеци възстановяване. 1 секунда, а след нея времето спира.

Лежиш безпомощно на пътя и умираш от болка и страх под жестоките лъчи на жаркото слънце. Колите те подминават и шофьорите закриват очите си, за да не те гледат. В следващата безкрайна секунда виждаш невъобразимата уплаха в очите на жена си, тичаща към теб. След още едно мигване и майка ти е там. Лежиш и чакаш спасение, под формата на подскачаща, раздрънкана линейка. Някак успяват да те вдигнат и пренесат в нея, но пътят до болницата е един от кошмарите, които би забравил.

Премествайки ме от кабинет в кабинет, по коридорите виждам роднини и приятели, които започват да се стичат заинтересовани за здравето ми, чакайки детайли за операцията. За нея няма да навлизам в детайли, няма да са красиви. А след нея… Започват дните на безумни мъки и болки и дискомфортът на хоспитализацията. Ежедневието ми се свежда до това да успея да се изправя до седнало положение в леглото за поне 2 минути, без главата ми да се пръсне от световъртеж и след това да извикам сестрата за обезболяващо. Толкова. Пазете се, защото е нужна само 1 секунда“, завършва емоционалното си признание Бебо Халваджиян.

Това далеч не е първата катастрофа за сина на Маги Халваджиян и Кремена. Преди две години Бебо пак се размина на косъм със смъртта, врязвайки се с джипа си в столичен автобус, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар