Джулиана Гани винаги е искрена

Джулиана Гани беше вторият участник отпаднал от "Маскираният певец". В края на шоуто тя разкри, че с Илиян Найденов очакват първото си дете. Джули е в седми месец и само след два месеца с нейния любим мъж ще станат родители за първи път. След участието си в "Маскираният певец" Гани разкри какви емоции изпитва след като отпадна и как се справя с тежестта на славата. В предаването Джули беше зад маската на Коконата. Тя не крие, че тази маска много й е подхождала. "Да, смятам се за кокона. Мисля, че този образ в "Маскираният певец" ми прилягаше много. Аз съм суетна, не мога да го крия. Аз съм жена, която се интересува от това как изглежда. Да, отделям много време, за да изглеждам добре, но все пак това е работата ми. Участвала съм в различни формати, ходя по интервюта, снимам рекламни фотосесии. Моята работа е да изглеждам добре", казва Гани, пише vesti.bg. Според Джули това, че е разпознаваема, е много хубаво. "Хубаво е, разбира се. Щом веднага се сетиха, че може би аз седя зад маската на Коконата и ме сравниха с Роси Иванова, една от най-красивите победителки в "Мис България", за мен това беше огромен комплимент. Всички ми казват, че дългите ми крака и специфичният ми глас са нещата, които ме правят толкова разпознаваема", споделя бъдещата майка.

Искренност

Джулиана разкрива също, че винаги е искрена и това не й пречи. "Да, искреността е моя характерна черта. За разлика от повечето хора аз предпочитам да покажа ясно на някого, че не ми е симпатичен вместо да е държа с него лицемерно. Това е моят характер и няма как да го променя. Или харесвам някого, или не, винаги съм искрена. Казвам нещата в очите, не харесвам задкулисните неща. Не мисля, че искреността ми пречи", казва Гани. Джули споделя, че е видяла костюма си за "Маскираният певец" малко преди самото шоу. Гани обаче смята, че ако краката й са били скрити, нямаше да я разпознаят толкова лесно. "Те бяха първият индикатор, а самата маска с уголемените устни и миглите подсказваше още повече, че това съм аз", казва Джулиана. Тя споделя също, че вече не обръща внимание на хорското мнение, както преди. "Винаги ще има хора, които не те харесват, и такива, които ти симпатизират. При всеки е така", казва бъдещата майка.

Фалшиви новини

Гани споделя и често ли среща фалшиви новини за себе си в медиите. "Фалшиви новини по мой адрес почти няма, но клюките са навсякъде, всеки ден. Има много спекулации за външния ми вид и за това как изглеждам в действителност", заявява Джулиана. [caption id="attachment_604698" align="aligncenter" width="240"]Джулиана Гани се счита за кокона и в живота сн. Фейсбук Джулиана Гани се счита за кокона и в живота сн. Фейсбук[/caption] В социалната мрежа Фейсбук Гани обеща, че съвсем скоро ще разкрие пола на първото им дете с нейния любим мъж. А бъдещият татко Илиян Найденов пусна снимка на наедрялото коремче на своята любима в мрежата. [caption id="attachment_604699" align="aligncenter" width="247"]Илиян Найденов сподели кадър с наедрялото коремче на Джули сн. Фейсбук Илиян Найденов сподели кадър с наедрялото коремче на Джули сн. Фейсбук[/caption]