Родните звезди тъгуват за Вип Брадър: Искат си го обратно! (още подробности)

Светски личности си искат обратно Вип Брадър
0

Родните звезди си искат обратно Вип Брадър!

Родни звезди масово зажалиха за Вип Брадър в социалните мрежи, като по този начин потвърдиха слуховете, че предаването има всички шансове да се върне в ефира след година, пише hotnews.bg.

Вип Брадър
Светски личности си искат обратно Вип Брадър

Заради тоталният си неуспех шоуто, което замести Големия брат -„Игри на волята”, няма как да има втори сезон.

Продуцентите му обаче не искат да търсят ново риалити и смятат да заложат на сигурно, като отново реанимират Биг Брадър.

Затова и в последно време маса известни личности започнаха да споделят спомените си за престоя в къщата в Нови хан. За влизането си се присети Емануела, която се постна с Ники Кънчев.

Златка Димитрова не остана по-назад и емоционално се обясни в любов на предаването. Петко Димитров и съпругата му Яна също се върнаха назад във времето и показаха снимки от престоя си в къщата на Големия брат, въпреки че за нежната половинка от семейството той продължи буквално часове.

Дали ВИП-овете са организирани в кампания за възраждането на шоуто или просто не могат да забравят участието си в Брадъра?

От друга страна и самите зрители се надяват Вип Брадър да се върне, защото интересът им към „Игри на волята“ наистина е отчайващо слаб.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.