Веселин Плачков крие криминално минало (Още разкрития за младежките му години)

Веселин Плачков крие криминално минало (Още разкрития за младежките му години)
5 (100%) 1 vote

 Веселин Плачков има криминално досие точно като екранния си образ

Веселин Плачков – екранният Киро Християнина разкри, че е бил подвеждан под съдебна отговорност. До мярката се стигнало не заради дребни престъпления, а заради физическо посегателство. Тези разкрития станаха достояние за цяла България по време на участието му във ВИП Брадър миналата година.

В шоуто той призна, че има дела за побой. Там той се зарече, че ще „прегризе гърлото“ на гримьора Валентин Кулагин.

Любимият на Мариана Попова бил непоправим хулиган още от дете. Заради бурния му нрав се наложило да смени 6 училища, докато завърши средно образование.

Той бил приет в елитната гимназия по строителство и архитектура в Плевен. Но заради системни отсъствия бил изключен. Още на втората година се наложило да си търси ново училище и той избрал механотехникума. Но и там не издържал дълго, след което попаднал в техникума по ядрена енергетика в Белене.

Наложило се още три пъти да се мести заради неизвинени отсъствия.

Към днешна дата Веселин Плачков окончателно е скъсал със скандалното минало и няма нищо общо с образа си на лошо момче. Той се радва на семейно щастие с певицата Мариана Попова. Двамата имат обща дъщеря. От предишните си връзки всеки има по още едно момиченце, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар