Мелания Тръмп разкри тайните си за гладка кожа

Гласувайте за статията

 Мелания Тръмп разкри триковете си за изглаждане на бръчките

Очарователната Мелания Тръмп призна в свое интервю, че денят й започва със здравословна закуска. Тя предпочита овесена каша или пюре от плодове. Понякога ги заменя с плодови шейкове.

Нейният диетолог признава, че тя похапва общо седем вида плодове или зеленчуци ежедневно. Залага на продукти, които са богати на антиоксиданти и съдействат за запазване еластичността и сиянието на кожата.

Първата дама на САЩ ежедневно консумира по 3 литра вода. Тя залага и на специален зелен коктейл, който включва пшеница, мента, лимон и вода. Чрез него поддържа точния киселинно-алкален баланс на организма и повишава метаболизма си.

Мелания си позволява парче шоколад или бутилка диетична кола, но всичко е в разумни граници. Следобед тя похапва риба или морски дарове със зеленчуци. Вечерята й включва салати с високо съдържание на фибри.

Според нея, външният вид на жената зависи изцяло от това, което се случва в нейната душа и емоциите й,

„Тайните ми са прости – храня се добре, спортувам редовно и релаксирам“, споделя първата дама на САЩ.

От години тя е заклета почитателка на процедурите за лице с кислород и разчита на тях за запазване свежестта на кожата си.

Госпожа Тръмп не пропуска сутрешното и вечерното почистване на лицето, както и последващото овлажняване на кожата, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар