Пияната Лейди Гага падна до колата (Всичко за резила – Видео)

Пияната Лейди Гага падна до колата (Всичко за резила – Видео)
3 (60%) 3 votes

Лейд Гага лъсна пияна до козирката

Певицата Лейди Гага за малко да се потроши. Пияната звезда падна на тротоара, малко преди да влезе в колата си.

В туитър бе публикувано видео, на което се вижда как холивудската знаменитост стъпва предпазливо и колебливо, отивайки към превозното средство, което я чака отпред. Но за беда, явно под въздействието на алкохола тя се спъва и пада.

Отнякъде се чуват уплашени възгласи: „О, Боже!, Добре ли си?”. 37 годишната актриса и певица обаче най-невъзмутимо става с помощта на асистентите си. И дори се усмихва на снимащата я камера.

Видеото обиколи социалната мрежа и нейните ползватели веднага заподозряха, че е в нетрезво състояние. Други обаче смятат, че причината да падне са слънчевите очила, които носи макар да е тъмно навън, предават от hyser.com.ua.

Лейди Гага е сред знаменитостите, които умеят винаги да удивяват света и да привличат внимание. Особено атрактивна е с шикозните си тоалети.

За себе си тя казва:  „Никога не съм се чувствала красива. Има дни когато си мисля, че изглеждам непривлекателно. Съмнението, комплексите ми и тормоза, с който се сблъсках в младостта си се връщат понякога в живота ми. Но след като си сложа грим се превръщам все едно в супергерой, а гримът ми дава крила”.

Певицата винаги намира начин да излезе от някое неудобно положение все едно нищо не се е случило.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар