Аштън Къчър свалил Деми Мур за отмъщение на бившата си? (Нови разкрития за екс двойката видяха бял свят)

Гласувайте за статията

Аштън Къчър свалял Деми Мур, за да си го върне на бившата си

Бившата приятелка на Аштън Къчър Дженюъри Джоунс е имала кратка афера с Брус Уилис година преди актьорът да се събере с Деми Мур. Това разкритие прави самата актриса в мемоарите си, а в Холивуд веднага плъзнаха слухове, че двамата май не са се събрали съвсем случайно.

Както е известно, Деми и Аштън бяха женени осем години, но се познават доста по-отдавна. Всъщност, година след като се разведе с Брус Уилис, Деми знаела, че той има връзка с актрисата Дженюъри Джоунс.

По същото време младата красавица е гадже на актьора Аштън Къчър. Но през 2001 година двамата се разделят, защото актьорът е сигурен, че приятелката му му изневерява.

„Аштън беше сигурен, че Дженюъри му изневерява с Брус. По онова време те си партнираха за снимките на екшън комедия“, казва още актрисата.

Двете двойки се срещнали по време на светско събитие в Холивуд. И въпреки че Брус и Деми по тона време вече са разделени, те продължават да се появяват заедно като двойка на червения килим. Именно на едно такова събитие, докато седели на една маса с Дженюъри и Аштън, Деми попитала в прав текст по-младата си събеседничка, спала ли е с бившия й вече съпруг.

„Ти сериозно ли? Повече от сто пъти му казах, че не искам да имам нищо общо със старци“, казва Джоунс на актрисата. Аштън обаче става свидетел на разговора и адски се вбесява. Той не вдига скандал на партито, но скоро след това зарязва гаджето си и започва да излиза с Деми Мур.

Ревността на актьора става причина той да изостави бившата си, пише „Дейли мейл“. Но именно неговите изневери слагат край на брака му с Деми.

Аштън Къчър свалил Деми Мур, за да си го върне на бившата?

Аштън Къчър свалил Деми Мур, за да си го върне на бившата?

Към днешна дата актьорът остава безучастен по повод скандалните разкрития в книгата й. Преди ден той бе забелязан на мач с Мила Кунис и двамата се държаха като съвсем нормално семейство без никакви грижи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар