Камелия Тодорова обидена: Никой вече не ме кани да снимам в киното!

0

Камелия Тодорова обидена, че никой вече не я търси за роли в киното, при това от много време!

„Гледах филма Тъновската царица и си задавам въпроса защо никой от новото поколение режисьори не реши да ме снима в филм? Толкова ли не се намери сценарий който да ми отива?“. Това сподели голямата българска певица и актриса Камелия Тодорова.

Камелия Тодорова
Камелия Тодорова е обидена, че я пренебрегват за роли

Тя става известна именно с участието си в българския филм Търновската царица от 1980 година, по сценарий и режисура на Янко Янков. И създаден по едноименната повест на Емилиян Станев.

Почитателите на българското кино още помнят незабравимата й целувка, която разменят с тогавашния секссимвол Стефан Данаилов, който влиза в ролята на д-р Старирадев.

Родната джаз дива продължава да изнася концерти, а в момента пише мемоари и подготвя авторски моноспектакъл.

В личния си живот Камелия Тодорова също трудно случва на щастие и истинска любов. Най-голямата й драма, за която се е писало неведнъж, е когато заварва бившия си мъж в едно легло със Саня Армутлиева.

Оттогава насам двете не крият, че не се понасят. А Камелия е признавала, че не може да прости подобно предателство. Певицата е имала авантюри и с по-млади от нея, но към момента пази в тайна дали е обвързана, или не.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.