Колежките й ще се пръснат: Миле Китич пръв приятел на Галена! (виж тук)

Колежките й ще се пръснат: Миле Китич пръв приятел на Галена! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Галена и Миле Китич се оказаха добри приятели!

Истински приятели се оказаха сръбската легенда Миле Китич и фолк певицата Галена. Изпълнителят дори гостува в заведението на мъжа на певицата в Арбанаси.

Галена

Галена и Миле Китич са много близки

Изпълнителят весели до ранни зори гостите на заведението за всеобща изненада. Китич идва у нас само за големи концерти и големи мероприятия, пише вестник „България днес”.

Това е първото му организирано участие в частно заведение и то определено привлече внимание. А причината са близките му отношения с Галена.

Съпругът й Галин също не пропусна да се щракне със сръбската легенда за спомен от сърдечната им среща.

Колкото до самата певица, припомняме, че напоследък визията й бе доста обсъждана. Говори се, че тя добре обработва снимките, които качва в мрежата. Но в реалността изглежда доста по-възрастна, отколкото реално е.

34-годишната пайнерка опъва бръчки с фотошоп, премахва торбичките под очите си, повдига контура на лицето си, изменя формата на устните. И на всичко останало по тялото си, за да изглежда перфектно.

На живо обаче топ певицата изглежда като всяка една нормална жена, която страда от умора и недоспиване – подпухнала, отпусната и състарена.

Годините на Галена сякаш са по-скоро 40, отколкото 34. Но не можем да се отрече, че въпреки повехналия й вид, тя все още е красива. А като за майка на две деца, която не спира да се труди, изглежда повече от чудесно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар