Хороскоп за 24 септември, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Марица“

Везни
Овладявайте емоциите си. Сега не е подходящо да давате израз на чувствата си. Под тяхно влияние сте силно предразположени към допускане на грeшки. Не бягайте от действителността. Хубаво е да потърсите приятелите. В лицето на по-възрастен мъж ще получите солидна подкрепа, полезен делови съвет.

Скорпион
Откриват се изгодни делови възможности за материални постъпления, като не е изключено да заминете в тази връзка. Денят е с много добра характеристика за контактите и отношенията ви с околните. Хармонията, любовта и приятелството ще ви придружават във всички дела. Ще имате повод да се почувствате щастливи.

Стрелец
За много от вас вторник се свързва с пътуване. Подготовката ще ви отнеме доста време, изглежда имате да довършвате някои задачи. Не е изключено да организирате и срещи с приятели. Необходимо е внимание във финансовата сфера. Съществува голяма вероятност да бъдете подведени.

Козирог
Денят може да ви изненада с необходимостта от спешно заминаване. Вероятно ще се сблъскате с неприятности в тази връзка. Вторник е много благоприятен за любов, придружава се с хубава промяна. Бързото развитие на обстоятелствата за мнозина ще наложи да вземат важно решение.

Водолей
Изглежда не можете да се съгласите с развитието на събитията около вас, овладявайте нервите си. Сега времето изисква търпение. Впрочем имате достатъчно ангажименти, потърсете удовлетворение в добре свършената си работа. Ще ви върви. Радостни новини и изгодно пътуване се очертават за някои от вас.

Риби
Денят изисква благоразумие и премерени действия. Очертават се трансформации по професионална линия. Тенденцията е благоприятна, но първоначално ще се наложи да се примирите с нещо, да претърпите известни лишения. Бъдете готови на отстъпки. За някои от вас е възможно приятно и ползотворно пътуване. Задават се хубави новости в частния живот.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар