Хороскоп за 24 септември, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Вторник е успешен и обещава печалби. В някои случаи придобивките може да ви костват нерви и разправии, но удовлетворението ще е пълно. Имате шанс да уредите дома и семейството си, да извършите желани подобрения. Не бъдете прекалено честолюбиви, за да не пропуснете късмета си. Пазете се от крайни решения.

Телец
Денят не е лек. Вероятно ви безпокоят семейни проблеми, служебни новости, безпаричие. Мнозина от вас търпеливо изчакват разяснение по интересуващи ги въпроси. Приемете обстоятелствата спокойно, ще има и какво да ви зарадва днес. Възможно е съвсем неочаквано да разрешите паричен проблем.

Близнаци
Възможно е огорчение от любим човек, но не забравяйте чувството за хумор. Придавате излишно дълбок смисъл, случката съвсем не е от такъв мащаб. Не проваляйте и работния си ден, пазете се от допускане на грешки. Иначе може да изпуснете шанса си за придобивки. Вторник дава хубави новости за любовния ви живот.

Рак
Радостен ден от гледна точка на паричните приходи. За много от вас съществена роля в този смисъл ще има едно пътуване. Приятни новости се наблюдават и вкъщи. Твърде вероятно е да сте се справили с проблем. Изпъкват изгодни възможности за напредък и печалби от бизнес.

Лъв
Ще чуете хубави новини, ще ви зарадва съобщение. Възможно е да пристигне у дома ви близък човек от път. Не се притеснявайте по отношение на пари, звездите обещават добро развитие на обстоятелствата. Хубаво е да избягвате спорове днес и да се пазите от допускане на грешки в работата.

Дева
Вторник е доста емоционален, внимавайте да не направите гаф. Пазете здравето и нервите си. Възможно е голямо разочарование от неизпълнено към вас обещание, от провал на плановете ви. Най-добре се примирете и търсете разрешение на проблемите в контактите си. Близък човек също може да ви помогне.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар