Силвия Кацарова ляга под ножа

Силвия Кацарова ляга под ножа
5 (100%) 1 vote

Силвия Кацарова ляга под ножа за пореден път

Силвия Кацарова ляга под ножа за пореден път. Но в случая интервенцията не се налага от суета, а заради здравословни проблеми, свързани със ставата на левия крак.

Изпълнителката ще се подложи на сложна операция – подобна на тази, на която преди по-малко от месец се подложи и Стефан Данаилов, след като се контузи, падайки на мокрия под в апартамента си в Приморско.

Преди време Силвия Кацарова претърпя операция, свързана със смяна на дясна става. Но интервенцията се оказа неуспешна и се наложи да бъде извършена от друг лекарски екип в друга клиника.

След втората интервенция специалистите уверили певицата, че след известно време трябва да се подложи на същата операция, но за подмяна на ставата на левия си крак. Певицата отлагала до последния момент.

Ежедневните нетърпими болки я накарали да се замисли за операцията. Силвия Кацарова открила начин за туширане на болката и инвестирала в скъп апарат.

По препоръка на приятел тя използва уред за биорезонанс, чиято стойност е 1000 лева. Той е неизменна част от аксесоарите в дамската й чанта, пише „Ретро“.

Изпълнителката изпробвала уреда по заръка на приятел. След като се уверила в чудотворните му свойства, тя незабавно се сдобила с него, допълва изданието.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар