Виктория Бекъм: Бях тормозена в училище! (Вижте какво още разкри)

Гласувайте за статията

Виктория Бекъм се появи на корицата на британския „Glamour“

Виктория Бекъм е име, което говори само за себе си. Певица, дизайнер, собственик на козметична линия и майка на четири деца, тя се запознава със славата преди 23 години. Тогава в музикалните класации влиза хитът „Wannabe“ на групата „Spice Girls“.

Групата е съставена от пет момичета, които се качват на музикалната сцена през 90-те години на миналия век. Виктория е наречена Пош Спайс и името й не е избрано случайно. В превод „posh“ означава „шикозен“.

През 1999-та година дизайнерката сключва брак с футболиста Дейвид Бекъм и двамата веднага се превръщат в двойка номер едно сред знаменитостите. Същата година се появява и синът им Бруклин, след което двамата се сдобиват и с още две момчета и едно момиче. И докато момчетата вече започнаха да се ориентират в живота, то дъщеря й Харпър все още има какво да учи. Точно затова Виктория се стреми да е колкото се може по-близо до нея в нейното развитие.

В интервюто си за „Glamour“ певицата споделя, че е била тормозена в училище. Това е и причината да се опита да научи дъщеря си на начина, по който момичетата трябва да се отнасят едно с друго, пише tialoto.bg. „Бях доста тормозена в училище. И физически, и психически. Затова искам да говоря с Харпър и да й разкажа за моите преживявания и да я науча на правилното отношение“, казва тя пред списанието. Пош Спайс добавя, че децата са тези, които са я накарали да води по-здравословен начин на живот.

Виктория Бекъм била тормозена в училище сн. Инстаграм

Виктория Бекъм била тормозена в училище сн. Инстаграм

„Те наистина забелязват всичко“, признава Виктория. Затова тя много добре подбира храната, която яде пред трите си момчета и момичето си. „Никога не бих седнала на масата с тях и пред мен да няма ястие. Трябва да видят, че майка им се храни здравословно, за да последват примера“, добавя Виктория.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар