Влогъри нападнаха Жени Калканджиева след скандала с Мегз!

Влогъри нападнаха Жени Калканджиева след скандала с Мегз!
5 (100%) 1 vote

Жени Калканджиева беше нападната от влогъри в нета!

Постъпката на Жени Калканджиева срещу Мегз предизвика огромно недоволство в социалните мрежи. Припомняме, че тя си позволи да псува и крещи по Миглена Каканашева – Мегз. Докато тя говореше за благотворителната си кампания #АКТИВНОДОБРО на финала на ревюто си от сцената на седмица на модата.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева беше атакувана заради обидите си към Мегз

Потребителите заляха инстаграма на Мегз със стотици положителни коментари, в които я поздравяват за смелата постъпка и че не е паднала на нивото на Мис България, като отговори на простотията й.

На другия полюс пък се реакциите към Калканджиева. Тя предизвика масово недоволство. Като не само обикновените потребители осъждат постъпката й, но и редица популярни влогъри и блогъри се обявиха срещу нея.

Някой направиха иронии на скандала като имитираха Жени с пиянски глас. Други анализираха случилото се като описаха ситуацията като световен резил и припомниха, че това не е първата пиянска проява на Жени на публично събитие.

Добилият отново популярност със случая “Ричард Липовона”- Любомир Жечев от Къртицата, който е стар враг Жени – пък се закани, че това ще бъде новата му тема за материал. Припомняме, че Любо не веднъж докара до сълзи и истерия Калканджиева с искрени изказвания по време на участието им в Къртицата.

Най-острият коментар, обаче, дойде от официалните блогъри на събитието – ATIDORA. Момичетата, които вече пета година коментират модното събитие, призоваха:

„Много ни се иска от този случай да си извадим поука и хора като Жени Калканджиева, позволяващи си да покажат такъв ярък непрофесионализъм, да не бъдат повече част от модния бизнес”.

Статията бе споделена и от страницата на Седмица на модата, което показва позицията и на организаторите на събитието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар