Мариана Маринова безспорен рекордьор по пластични операции! (виж тук)

Мариана Маринова безспорен рекордьор по пластични операции! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Мариана Маринова е безспорен рекордьор по пластични корекции!

„Мисис България Глоуб 2007“ Мариана Маринова бие по пластики всички дами във „Фермата“. Бившата водеща всъщност е една от рекордьорките у нас със своите драстични подобрения по тялото.

Мариана Маринова

Мариана Маринова бие всички рекорди по пластики

Мариана е лягала поне пет пъти под ножа, за да коригира гърдите, дупето и носа си. За да постигне ефекта „бразилско дупе“ са й инжектирали три литра биополимер. Като процедурата е направена в Бразилия, пише вестник „Галерия“.

При оформянето на по-малкия си нос тя се е доверила на хирурзите в Лайпциг. Където е чакала с месеци, за да се вреди при професионалистите от високо ниво. Докато добие желания вид, обонятелният й орган трябвало да бъде кръцнат три пъти.

Кубиците силикон в деколтето й са над 700, които не я спират да тича сутрин по няколко километра, за да поддържа фигурата си в идеални пропорции.

Въпреки всички ремонти, организаторката на конкурса „Мис Силикон“ смята, че една жена трябва да има и други достойнства, както и морални ценности, а не да залага само на визията си.

„Може да имам цици, но ще докажа, че не съм нито тъпа, нито мързелива“, споделя тя за участието си в риалитито. И напук на всичко, зрителите я хоресват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар